Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/2017

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας...
Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός κατα τη διάρκεια της Τετάρτης στο νομό Αττικής με πέρασμα βροχών και τοπικών καταιγίδων. 
Όσο αφορά τα δυτικά τμήματα του νομού η καιρική εικόνα αναμένεται να είναι η εξής:

ΚΑΙΡΟΣ

Αρχικά νεφώσεις που μέσα στις πρωινές ώρες θα πυκνώσουν και θα δώσουν ασθενείς τοπικές βροχές στα άκρα δυτικά τμήματα (Μέγαρα-Κινέτα) και στη συνέχεια σε τμήματα του Σαρωνικού και γύρω απο αυτό.
Σταδιακά και μέχρι το απόγευμα οι βροχές θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ένταση στις περισσότερες περιοχές συμπεριλαμβανομένων και των δυτικών-νδ προαστιών ενώ αυξημένο είναι το ενδεχόμενο τοπικής καταιγίδας,πιθανών ισχυρής. Στην συνέχεια και ώρα με την ώρα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στη Δυτική Αττική και θα επηρεάζουν πλέον ανατολικότερες περιοχές. 


ΑΝΕΜΟΙ

Αρχικά απο νότιες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί 4-5 μποφόρ. (Την ώρα των φαινομένων πιθανών οι άνεμοι να έχουν δυνατές ριπές πρόσκαιρα).
Μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς 3 και πρόσκαιρα στον Κορινθιακό και το δυτικό Σαρωνικό 4 μποφόρ.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα αγγίξει το μεσημέρι τους 18-19 τοπικά και 20 βαθμούς κελσίου στο Θριάσιο πεδίο και τα Μέγαρα. 
Στα ημιορεινά του διαμερίσματος θα αγγίξει τους 16-18 βαθμούς κελσίου.



ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις του καιρού στη Δυτική Αττική και από τη σελίδα στο facebook: 
<< Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ>>


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 7/11/2017--->ΩΡΑ---> 16:45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...