Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3/4/2017

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.
Άστατο καιρό αναμένεται να έχουμε κατα τη διάρκεια της νέας εβδομάδας με διαστήματα ηλιοφάνειας που θα εναλλάσσονται με πυκνές κατα τόπους νεφώσεις και θα δίνουν τοπικές βροχές,κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας.Για όσους ρωτούν για τον καιρό του Πάσχα,με τόσο χαμηλή προγνωσιμότητα για εκείνη την περίοδο,ότι και αν ακούσετε μάλλον ψέμα η στην τύχη θα είναι.

Πιο αναλυτικά για αύριο: 


ΔΕΥΤΕΡΑ 4/3/2017

ΚΑΙΡΟΣ


Τοπικές νεφώσεις πυκνότερες απο το μεσημέρι με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές.


ΑΝΕΜΟΙ


Θα πνέουν απο νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ στα βδ τμήματα, κυρίως απο το μεσημέρι.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Θα αγγίξει το μεσημέρι τους 17-18 βαθμούς κελσίου στα πεδινά,παραθαλάσσια και τους 13-14 βαθμούς στα ημιορεινα-ορεινά τμήματα.



ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3/4/2017



Κάθε Δευτέρα (για Τρίτη και Τετάρτη),Τετάρτη (για Πέμπτη και Παρασκευή) και Παρασκευή (για Σάββατο και Κυριακή) να ανεβαίνει βίντεο-πρόγνωση στο youtube για την ενημέρωση σας και φυσικά το blog θα ανανεώνεται καθημερινά για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ή έκτακτες περιπτώσεις. 



ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->2/4/2017---->ΩΡΑ: 17:30




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...