Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/2017

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι...
Νεφώσεις καλύπτουν την τελευταία ώρα την περιοχή μας,σημάδι σταδιακής αλλαγής τους καιρού η οποία θα γίνει αισθητή κατα τη διάρκεια των βραδινών-νυχτερινών ωρών προς την Τετάρτη 8/3/2017.
Πιο αναλυτικά:

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΡΙΤΗΣ 7/3/2017

Διατήρηση της συννεφιάς,η οποία προς το βράδυ ολοένα και θα πυκνώνει και αρχίσουν να σημειώνονται ασθενείς έως μέτριας έντασης βροχοπτώσεις αρχικά στα πολύ δυτικά τμήματα του νομού και στις περιοχές κοντά στο Σαρωνικό κόλπο. Γρήγορα,οι βροχές θα επεκταθούν σε όλες τις περιοχές και πρόσκαιρα θα ενταθούν απο τις βραδινές αργά ώρες και μέσα στην νύχτα προς την Τετάρτη,όπου αναμένεται πέρασμα ισχυρών βροχοπτώσεων,ενδεχόμενης καταιγίδας απο τα δυτικά με επέκταση ανατολικά,συνοδεία ισχυρών ανεμών και πιθανώς χαλαζόπτωσης.

Οι άνεμοι απο ΝΑ διευθύνσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.Κατα τη διάρκεια των φαινομένων ενισχύονται πρόσκαιρα.

Η θερμοκρασία λόγω των φαινομένων θα σημειώσει πτώση και η ψύχρα την νύχτα θα είναι αισθητή. 


ΧΑΡΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε περίπτωση εκδήλωσης καταιγίδας σε περιοχές του Θριασίου πεδίου (όπως Μάνδρα-Ελευσίνα-Ασπρόπυργος-Μαγούλα )αλλα και περιοχές που βρίσκονται πέριξ του Σαρωνικού κόλπου και τοπικά και στα δυτικά προάστια της Αθήνας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/2017

ΚΑΙΡΟΣ

Άστατος με πυκνές νεφώσεις και κατα διαστήματα βροχές μέτριας και κατα τόπους ισχυρής έντασης,καθ'ολη τη διάρκεια της ημέρας.Θα υπάρχουν και διαστήματα με παύσεις στα φαινόμενα.

ΑΝΕΜΟΙ

Διατηρούνται ΝΑ μέτριοι και τοπικά ισχυροί 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.Απο το βράδυ στρέφονται σε πιο ανατολικούς 4-5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Σε νέα μικρή πτώση δεν θα ξεπεράσει τους 14-15 βαθμούς στα πεδινά-παραθαλάσσια τμήματα και τους 10-11 βαθμούς στα ημιορεινά-ορεινά.


ΧΑΡΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/2017




Για οτιδήποτε νεότερο και έκτακτη εκτίμηση θα ενημερωθείτε με νέα ανάρτηση.


ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΗ--->7/3/2017---ΩΡΑ: 15:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...