Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26/11/2016

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι,
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού αναμένεται απο αύριο Σάββατο 26/11/2016 και απο τις βραδινές ώρες με βροχές και καταιγίδες. Το μοτίβο αυτό αναμένεται να μας ακολουθήσει έως και την Δευτέρα 28/11/2016 με διαδοχικά κύματα βροχοπτώσεων και γενικά ιδιαίτερα άστατο καιρό. Την Τρίτη πάντως αλλάζει περαιτέρω το σκηνικό του καιρού με στροφή των ανέμων σε βοριάδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας με τα ορεινά-ημιορεινά τμήματα του διαμερίσματος του νομού να θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά φέτος για χιονόπτωση. Φυσικά θα το δούμε αυτό και τις επόμενες ημέρες. 
Όπως και να έχει πάντως η εξέλιξη του καιρού παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον!



Ας δούμε αναλυτικά τι αναμένουμε για το Σάββατο 26/11/2016 στη Δυτική Αττική

ΚΑΙΡΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Προς το βράδυ θα βρέξει στα πολύ δυτικά τμήματα του διαμερίσματος.Μέσα στην νύχτα προς την Κυριακή αναμένεται επιδείνωση του καιρού με περισσότερες βροχές σέ όλες τις περιοχές με σημαντικό ενδεχόμενο εκδήλωσης καταιγίδας. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι κατα τόπους ισχυρά.
Περισσότερες βροχές αναμένονται καθ'ολη τη διάρκεια της Κυριακής.

ΑΝΕΜΟΙ

Απο Νότιες-Νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 3-4 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Στους 16-17 τοπικά και 18 βαθμούς αργά το μεσημέρι στα πεδινά,παράκτια τμήματα του διαμερίσματος και στους 13-14 βαθμούς στα ημιορεινά (Βίλια-Ερυθρές).


Λεπτομέρειες για τον καιρό τις Κυριακής και των επόμενων ημερών σε νεότερες αναρτήσεις...




ΔΙΟΛΕΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 21:30




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...