Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10/2016

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι και χρόνια πολλά...
Με ασθενείς βροχές,τοπικού γενικά χαραχτήρα, κύλησε η 28η Οκτωβρίου στη ευρύτερη περιοχή του διαμερίσματος μας σε συνδιασμό με πολύ ισχυρούς βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας.
Ωστόσο,σιγά σιγά ο καιρός μέσα στην νύχτα θα αρχίσει να βελτιώνεται τουλάχιστον ως προς την συννεφιά και τα φαινόμενα και έτσι το Σάββατο θα μας βρεί με σαφώς πιο βελτιωμένο καιρό και τάση εξασθένησης των ανέμων.
Πιο αναλυτικά...

ΚΑΙΡΟΣ 

Η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικές νεφώσεις νωρίς το πρωί ιδιαίτερα όσο πιο βδ κοντά στους ορεινούς όγκους.Μικρή πιθανότητα για ένα ψιλόβροχο στα Βίλια και τις Ερυθρές νωρίς το πρωί.Γρήγορη βελτίωση και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας προς το μεσημέρι στις περισσότερες περιοχές.Κάποιες νεφώσεις λίγο πιο πυκνές θα παραμείνουν στα βδ μέχρι αργά το απόγευμα.

ΑΝΕΜΟΙ

Γενικά απο βόρειες διευθύνσεις νωρίς το πρωί οι εντάσεις τους στα 5-6 μποφόρ με τάση εξασθένησης απο το μεσημέρι.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Δεν θα μεταβληθεί σημαντικά,ωστόσο με τα μεγάλα ανοίγματα στον καιρό αύριο το μεσημέρι θα ανέβει 1-2 βαθμούς σε σχέση με σήμερα. 17-18 βαθμούς θα αγγίξει στα πεδινά,παραθαλάσσια τμήματα του διαμερίσματος και τους 12-13 στα ημιορεινά-ορεινά τμήματα.
Έντονη ψύχρα την νύχτα και νωρίς το πρωί,έως και κρύο στα ημιορεινά μας λόγω και των βοριάδων που θα διατηρηθούν μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.



ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ----> 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...