Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι...
Σημαντική ενίσχυση αναμένεται να παρουσιάσουν οι Δυτικοί άνεμοι σταδιακά απο την νύχτα και κατα τη διάρκεια της αυριανής ημέρας (Δευτέρα 17/8/2015). 
Αιτία, η διαταραχή που θα προσεγγίσει την χώρα (ψυχρό μέτωπο) και θα αλλάξει τον καιρό της Δυτικής Ελλάδας. 
Κατά το πέρασμα του μετώπου αναμένουμε στροφή των ανέμων σε Δυτικούς,όπου στον Κορινθιακό κόλπο θα αγγίξουν τα 5-6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.Επιπλέον, λόγω καναλισμού και τοπογραφίας στις ακτές του Ανατολικού Κορινθιακόυ (Πόρτο Γερμενό-Ψάθα-Αλεποχώρι) πρόσκαιρα οι ριπές θα αγγίξουν και τα 8 μποφόρ.Οι άνεμοι άνεμενεται να ενισχυθούν και στον Δυτικο Σαρωνικό στα 5-6 μποφόρ.Η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί έως και τις βραδινές ώρες όπου αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ισχυρών ανέμων.



ΔΕΥΤΕΡΑ 17/8/2015---> Με το πράσινο οι εντάσεις των ανέμων στα 6-7 μποφόρ στον Κορινθιακό.Πιο εξασθενημένοι στο εσωτερικό του διαμερίσματος στα 4-5 μποφόρ.  www.windfinder.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/8/2015--->Προγνωστικό μοντέλο BOLAM με ενίσχυση των ανέμων για τις μεσημεριανές ώρες στα 6-7 μποφόρ.



ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Σε υψηλή επικινδυνότητα βρίσκεται αύριο η Δυτική Αττική λόγω της ενίσχυσης των ανέμων



Για να παρακολουθείτε live τις καιρικές συνθήκες στον Κορινθιακό κόλπο και την κατάσταση της θάλασσας επισκεφτείτε την κάμερα του Πόρτο Γερμενο στο παρακάτω λίνκ: 

http://vilia.city/portogermeno-live-camera

ΔΙΟΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΩΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ----> 18:00

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021

Καλησπέρα σας. Κύμα καύσωνα αναμένεται να μας επηρεάσει το επόμενο διήμερο με την πιο δύσκολη ημέρα να είναι η αυριανή. Το θερμόμετρο θα β...